Asigurari imobiliare

Se refera in principal la cladire si continut, dar acestea pot fi distribuite si in cadrul unor pachete de asigurare, cuprinzand si alte acoperiri.

Vezi detalii

Asigurari de viata

Reprezinta contractul incheiat intre detinatorul asigurarii si asigurator, prin care asiguratorul se obliga sa plateasca o suma de bani la decesul asiguratului.

Vezi detalii

Asigurari de incendiu

Se refera la o categorie mai larga de cladiri, cum ar fi cele din sectorul administrativ, sectorul comercial, inclusiv servicii, sectorul social-cultural, sectorul industrial si ...

Vezi detalii

Asigurari de animaleAcopera pagubele de pieire a animalelor, cauzate de producerea riscurilor asigurate. Suma asigurata se stabileste pentru fiecare specie de animale in parte.

Vezi detalii

Asigurari agricoleAcopera pagubele produse culturilor agricole, culturilor de legume, rodul viilor, pomilor fructiferi si hameiului asigurate, cauzate de producerea riscurilor asigurate.

Vezi detalii

Asigurari de intrerupere a afacerilor

Asigurarile de bunuri, fie acele asigurari de cladiri si continut, ori unele asigurari tehnice, pot fi insotite de asigurarea de intrerupere a afacerilor.

Vezi detalii

Asigurari de avarii accidentale

Aceasta asigurare este specificata mediului industrial si face parte din categoria asigurarilor tehnice.

Vezi detalii

Asigurari RCAAsigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de autovehicule.

Vezi detalii

Asigurari de raspundere civila

O abordare buna ne poate conduce la identificarea urmatoarelor categorii de asigurari de raspundere: raspunderi generale,...

Vezi detalii

Asigurari de constructii-montaj

Aceasta asigurare este specifica mediului de constructii – montaj si face parte din categoria asigurarilor tehnice.

Vezi detalii

Asigurari CASCOAsigurarea autovehiculelor pentru avarii si furt prin care raporturile dintre asigurat si asigurator se stabilesc prin ...

Vezi detalii

Asigurari CMR

Asigurarea de raspundere a transportatorului pentru marfurile transportate.Vezi detalii