De ce sa lucrati cu noi?

Aqua Investment Broker de Asigurare SRL este o companie de profesionisti in consultanta, intermediere si asistenta in domeniul asigurarilor si al daunelor, specializata in reprezentarea si apararea intereselor clientilor sai in raporturile cu societatile de asigurari.

Experienta in domeniu, oferta variata de produse si calitatea serviciilor oferite, ne caracterizeaza si ne diferentiaza de ceilalti brokeri de asigurare de pe piata romaneasca, deoarece noi credem intr-o relatie bazata pe incredere si onestitate.

De asemenea, va aducem la cunostinta pe aceasta cale, ca avem in acest moment posibilitatea de a va oferi o variata gama de servicii de asigurare la cele mai avantajoase preturi, raportate la nevoile dumneavoastra. In acest moment avem contracte incheiate cu toate societatile de asigurari existente in piata.


Aqua Investment Broker de Asigurare SRL se obliga sa ofere:

  • Consiliere in alegerea produsului de asigurare necesare nevoilor asiguratilor;
  • Negocierea conditiilor si termenilor de asigurare, analiza oportunitătilor din piata din punct de vedere al raportului calitate/pret si selectarea solutiei optime, conform interesului asiguratilor;
  • Informarea asiguratilor în timp util asupra noilor condiții de asigurare;
  • Acordarea de asistenta inainte si pe durata derularii contractelor de asigurare;
  • Consultanta gratuita si prestare de servicii in vederea solutionării daunelor;
  • Acordarea asistenta pe durata derularii contractelor, informand despre scadența ratelor de asigurare, expirarea contractelor de asigurare.

Asigurandu-va de toata solicitudinea noastra va punem la dispozitie tot profesionalismul nostru in asigurari si consiliere daune auto.